Εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90, όταν η ίδια πρωτοπάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη, ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που παρουσίασε η Κλοέ Σεβινί την Τρίτη 5 Ιουλίου. Σε συνεργασία με την μπουτίκ Opening Ceremony, ναό του «προχωρημένου» ντιζάιν και της μοδίστικης πρωτοπορείας, η ηθοποιός, που έγινε γνωστή το 1995 χάρη στο ρόλο της στην ταινία «Kids», παρουσίασε μία κολεξιόν αφιερωμένη στις εφηβικές ανησυχίες και το lifestyle των μεγαλουπόλεων.

Η συνεργασία της Κλοέ Σεβινί με την καλτ νεοϋορκέζικη μπουτίκ Opening Ceremony χρονολογείται από το 2008. Δύο – τρία looks τη σεζόν υποσχέθηκε αρχικά να δημιουργεί η ηθοποιός. Δύο -τρία looks, τα οποία έγιναν αμέσως ανάρπαστα. Οπως ανάρπαστη αναμένεται να γίνει και η φετινή κολεξιόν.

Κοντά φουστανάκια, σνίκερς, χοντρόσολα παπούτσια και «πονηρές» λεπτομέρειες -όπως, για παράδειγμα, οι χειροπέδες που αντικαθιστούν τα χερούλια σε μία από τις τσάντες- μίλησαν στις καρδιές των νεοϋορκέζων οι οποίοι -αν κρίνουμε απ' τα δημοσιεύματα- ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο στυλ της ατίθασης Κλοέ.

Πηγή: gynaikamag.gr