Προσχεδιασμένο έγκλημα χαρακτήρισε την δολοφονική πράξη της 27χρονης η οποία  το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2016, έμπαινε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της στο Κορωπί η εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση αναφέρθηκε στην χρόνια αντιδικία της κατηγορούμενης με το θύμα. Η παράλληλη σχέση που είχε επιλέξει να διατηρεί ο 41χρονος σύζυγος του θύματος και με τις δυο γυναίκες ήταν ο λόγος που έρχονταν σε αντιπαράθεση. 

«Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία , είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και τη δική της οικογένεια και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της» περιέγραψε η εισαγγελέας η οποία εξέφρασε την πεποίθηση πως αυτό που ώθησε την 27χρονη στο έγκλημα ήταν το γεγονός ότι ο 41χρονος θέλησε να επικοινωνήσει με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγο του η οποία είχε αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της παίρνοντας διαζύγιο και εξασφαλίζοντας μια καλή διατροφή. 

Η εισαγγελική λειτουργός, στην αγόρευση της,  επιχείρησε να αποδομήσει έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς της 27χρονης κατηγορούμενης.

Όπως τόνισε ξεχωρίζει η κραυγή του θύματος «φύγε από το σπίτι μου» τα παιδιά σπεύδουν ειδοποιούν τον πατέρα τους , προσπαθούν να της πάρουν το μαχαίρι.(...)Δεν ταιριάζουν με τα γεγονότα που περιγράφει τα πλήγματα που έχει δεχθεί η θανούσα. Η γυναίκα επλήγη από πίσω . 

«Έγκλημα βίαιο, με  σωματική επαφή, με  αίμα και την παρουσία τριών παιδιών. Η ίδια έκανε  αναφορά στη μητρότητα , όμως αγνόησε την  ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της» τόνισε. 

Η εισαγγελέας καταλήγοντας ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.