current views are: 12

20 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση10:11

Έγκλημα πάθους στο Περιστέρι – Του ζήτησε να χωρίσουν και την κατακρεούργησε με μαχαίρι

Ο 45χρονος νοσηλευόταν στο Δαφνί

Δημοσίευση 10:11’

Ο 45χρονος νοσηλευόταν στο Δαφνί

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Παραμυθιάς 8 στο Περιστέρι, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένη μια  51χρονη γυναίκα. Δράστης φέρεται να είναι ο σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 45χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας, νοσηλευόταν στο Δαφνί, από όπου φέρεται να βγήκε χθες το βράδυ για λίγες ώρες. Ο 45χρονος πήγε στο σπίτι της 51χρονης και να  δολοφόνησε, μαχαιρώντάς τη, ενώ το πρωί πήγε στην ψυχίατρό του και μπαίνοντας μέσα φώναξε «την έφαγα».

Αμέσως, η ψυχίατρος κάλεσε την αστυνομία, η οποία μετέβη στο διαμέρισμα και εντόπισε την άτυχη γυναίκα άγρια μαχαιρωμένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος κρατείται στο Β’ Τμήμα Περιστερίου.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο  45χρονος δράστης  τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη την οποία και γνώρισε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της. Στο μεταξύ η άτυχη 51χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον 49χρονο, γεγονός που όπλισε το χέρι του φτάνοντας στο σημείο να την κατακρεουργήσει.

Είχε σκοτώσει ξανά

 Η εγκληματική δράση του 49χρονου φαίνεται να μην περιορίζεται στη σημερινή αποτρόπαια πράξη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο και την γυναίκα του. 


σχετικα αρθρα