current views are: 10

20 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση13:38

Έγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης είχε σκοτώσει και την σύζυγό του με τον ίδιο τρόπο!

Τι δηλώνει στο Newpost κάτοικος της περιοχής

Δημοσίευση 13:38’

Τι δηλώνει στο Newpost κάτοικος της περιοχής

Φιλοξενούμενος σε οικοτροφείο του Δαφνίου ζούσε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Περιστέρι.O 47χρονος,  τον Ιούλιο του 2011 είχε δολοφονήσει την τότε σύζυγό του, στην περιοχή Άνω Χαρβατά στο Λουτράκι. Μετά και την ψυχιατρική γνωμάτευση το δικαστήριο τότε έδωσε εντολή για εγκλεισμό του στο Δαφνί. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από εργαζόμενους στο νοσοκομείο, πριν από λίγα χρόνια οι ψυχίατροι θεώρησαν ότι η ψυχική του υγεία έχει μερικώς αποκατασταθεί και αποφασίστηκε να παραμείνει σε έναν ξενώνα του Δαφνίου. Πρόκειται για ανοιχτές δομές, από τις οποίες  ο φιλοξενούμενος μπορεί να φεύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο δράστης, όλα αυτά τα χρόνια, διέμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου στο Δαφνί αλλά και στο διαμέρισμα που διατηρούσε στο τριώροφο της οδού Παραμυθίας, το οποίο είναι οίκημα που ανήκε στους γονείς του. Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, στο διαμέρισμα του δράστη έμενε και η 51χρονη, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στο Δαφνί.

«Συχνά ακούγαμε φωνές από το διαμέρισμα, αλλά όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Δεν δίναμε σημασία. Τον δράστη τον ξέραμε χρόνια, ξέραμε ότι είχε σκοτώσει και την πρώτη του γυναίκα και ότι διέμενε στο Δαφνί. Ερχόταν κάθε μέρα στο διαμέρισμα γιατί, όπως είχαμε καταλάβει, έμενε εκεί με την νέα του σύντροφο. Ήταν ήρεμος, δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα τα χρόνια αυτά», λέει στο newpost.

 

 


σχετικα αρθρα