current views are: 5

20 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:39

Ο αδελφός του δολοφόνου στο Newpost: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα

Δημοσίευση 17:39’

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα

Ακόμα και ο ίδιος ο αδελφός του δράστη της στυγερής δολοφονίας στο Περιστέρι, δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο 45χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος.

«Δεν είχα ιδιαίτερη ενημέρωση από τους ψυχιάτρους, δεν είχα πολλές επαφές με τον αδελφό μου. Απόρησα κι εγώ όταν κάποια χρόνια μετά το πρώτο έγκλημα αποφάσισαν ότι μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα φιλοξενίας στο Δαφνί. Μέχρι τότε, ήταν έγκλειστος με δικαστική απόφαση. Λόγω της ψυχικής του κατάστασης δεν μπήκε φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχε με το Newpost.

Ο 45χρονος κατ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 51χρονης, είχε επαναλάβει το ίδιο έγκλημα τον Ιούλιο του 2011, όταν σκότωσε την τότε αρραβωνιαστικιά του, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, στο εξοχικό σπίτι των γονιών του, στο Λουτράκι. Τότε, όπως θυμούνται και αστυνομικοί της περιοχής, μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν, κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε περιοχή της Λαμίας, όπου και παραδόθηκε.

«Τον είχαμε δει από την πρώτη στιγμή ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα» λένε στο Newpost αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σήμερα, ο αδελφός του, συγκλονισμένος από το νέο έγκλημα, εγκατέλειψε προσωρινά και το δικό του διαμέρισμα, το οποίο βρισκόταν στο ίδιο κτίριο, στο Περιστέρι, όπου διατηρούσε σπίτι και ο 45χρονος.

«Η κοπέλα δούλευε ως καθαρίστρια στο Δαφνί. Νομίζω, μάλιστα, πως καθάριζε και το δικό του δωμάτιο. Εκεί γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση. Της ζήτησε να έρθει να μείνει στο σπίτι του, ένα διαμέρισμα που διατηρεί στο πατρικό μας. Ήρθε η κοπέλα και έμεινε εκεί αρκετό καιρό. Ο αδελφός μου ερχόταν το πρωί και το βράδυ επέστρεφε στο ψυχιατρείο», λέει στo Newpost συντετριμμένος.

Ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που έμαθε, από τον ίδιο το δράστη, τί συνέβη. «Με πήρε νωρίς το πρωί τηλέφωνο. Μου είπε “έκανα κάτι πολύ κακό”, αλλά ήταν αδύνατο να συνεννοηθώ μαζί του. Πήρα αμέσως τον γιατρό του, ο οποίος μου επιβεβαίωσε πως ομολόγησε τη δολοφονία της κοπέλας. Έπαθα σοκ. Έφυγα από το σπίτι, είμαι σε πολύ κακή κατάσταση».


σχετικα αρθρα