current views are: 13

21 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση14:51

Χρήστης κοκαΐνης ο δολοφόνος στο Περιστέρι – Άγνοια από τον ξενώνα του ψυχιατρείου

Ο Γ.Ζ ομολόγησε ακόμη ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και το 2011 όταν αφαίρεσε την ζωή μιας 28χρονης γυναίκας.

Δημοσίευση 14:51’

Ο Γ.Ζ ομολόγησε ακόμη ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και το 2011 όταν αφαίρεσε την ζωή μιας 28χρονης γυναίκας.

«Όταν έφυγα από τον ξενώνα, το μεσημέρι της Τετάρτης, είχα 20 ευρώ και πήγα και αγόρασα μια δόση κοκαΐνης. Μετά κατευθύνθηκα στο σπίτι μου στο Περιστέρι. Τσακώθηκα με τη φίλη μου και την σκότωσα. Έτσι είχε γίνει και την πρώτη φορά…» φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του,  ο 45χρονος δράστης που κατακρεούργησε την 51χρονη σύντροφο του στο Περιστέρι.

Ο Γ.Ζ ομολόγησε ακόμη ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και το 2011 όταν αφαίρεσε την ζωή μιας 28χρονης γυναίκας.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι η άγνοια του ξενώνα ψυχιατρικού νοσοκομείου που νοσηλευόταν καθώς κανείς από τους θεράποντες γιατρούς δεν είχε αντιληφθεί  ότι ο 49χρονος συνέχιζε την χρήση κοκαΐνης.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 45χρονο 

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία στον 45χρονο άνδρα

Ο 45χρονος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο διάλογος του δράστη με τον γιατρό είναι συγκλονιστικός:

Γιατρός: «.. Τι έχεις Γιώργο σήμερα; Έχει γίνει κάτι;»

Δράστης: «… δεν είμαι καλά. Σκότωσα χθες το απόγευμα τη σύντροφο μου στο σπίτι»

Γιατρός: « … μου μιλάς σοβαρά;»

Δράστης: «…. ναι μιλάω πολύ σοβαρά, πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έσφαξα. Αν πάτε στο σπίτι θα τη βρείτε»

Αμέσως, ο ψυχίατρος ειδοποίησε την Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο συγκεκριμένο σπίτι και ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μία λίμνη αίματος από τα πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι που έφερε.

Η έρευνα για το έγκλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αδελφός δράστη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος»

Ακόμα και ο ίδιος ο αδελφός του δράστη της στυγερής δολοφονίας στο Περιστέρι, δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο 45χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος.

«Δεν είχα ιδιαίτερη ενημέρωση από τους ψυχιάτρους, δεν είχα πολλές επαφές με τον αδελφό μου. Απόρησα κι εγώ όταν κάποια χρόνια μετά το πρώτο έγκλημα αποφάσισαν ότι μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα φιλοξενίας στο Δαφνί. Μέχρι τότε, ήταν έγκλειστος με δικαστική απόφαση. Λόγω της ψυχικής του κατάστασης δεν μπήκε φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχε με το Newpost.

«Η κοπέλα δούλευε ως καθαρίστρια στο Δαφνί. Νομίζω, μάλιστα, πως καθάριζε και το δικό του δωμάτιο. Εκεί γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση. Της ζήτησε να έρθει να μείνει στο σπίτι του, ένα διαμέρισμα που διατηρεί στο πατρικό μας. Ήρθε η κοπέλα και έμεινε εκεί αρκετό καιρό. Ο αδελφός μου ερχόταν το πρωί και το βράδυ επέστρεφε στο ψυχιατρείο», λέει στo Newpost συντετριμμένος ο αδελφός του δράστη.

Ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που έμαθε, από τον ίδιο το δράστη, τί συνέβη. «Με πήρε νωρίς το πρωί τηλέφωνο. Μου είπε “έκανα κάτι πολύ κακό”, αλλά ήταν αδύνατο να συνεννοηθώ μαζί του. Πήρα αμέσως τον γιατρό του, ο οποίος μου επιβεβαίωσε πως ομολόγησε τη δολοφονία της κοπέλας. Έπαθα σοκ. Έφυγα από το σπίτι, είμαι σε πολύ κακή κατάσταση».


σχετικα αρθρα