current views are: 11

22 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση05:54

Στον ανακριτή οι «οπλαρχηγοί» του Σώρρα: Απολογούνται τα ιδρυτικά στελέχη των «Ελλήνων Συνέλευσις»

Άφαντος ο αρχηγός τους

Δημοσίευση 05:54’

Άφαντος ο αρχηγός τους

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν, για μια ακόμη φορά – καθώς τις δύο προηγούμενες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμίες για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους- τα ιδρυτικά στελέχη των “Ελλήνων Συνέλευσις”

Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Μια κατηγορία που προέκυψε μετά από ενδελεχή έρευνα των εισαγγελικών αρχών που ακολούθησε τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Θύμα και φερόμενος ως δράστης ήταν ηγετικά στελέχη του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία.

Την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης αντιμετωπίζουν επτά άτομα που υπογράφουν το καταστατικό και την ιδρυτική διακήρυξη των “Ελλήνων Συνέλευσις”, μεταξύ αυτών και ο γγ. Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος δήλωσε στο newpost έτοιμος να δώσει στον ανακριτή όλες τις εξηγήσεις που θα χρειαστεί: «Δεν ανήκω σε καμία εγκληματική οργάνωση. Είμαι γενικός γραμματέας ενός πολιτικού φορέα που λέγεται “Ελλήνων Συνέλευσις” », τόνισε , δίνοντας και το στίγμα της απολογίας του.

Την ίδια ώρα, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, παραμένουν άφαντοι.Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής τους που είχαν υποβάλει δια του συνηγόρου τους.


σχετικα αρθρα