current views are: 13

22 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση12:35

Οι τρεις νέοι που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη

Θλίψη προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου

Δημοσίευση 12:35’

Θλίψη προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου

Θλίψη προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Jeep Wrangler που οδηγούσε 31χρονος και στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στη θάλασσα και να χάσουν την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, νεκροί είναι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 38 ετών, αντίστοιχα, και μία 26χρονη κοπέλα, η μοναδική γυναίκα που επέβαινε στο μοιραίο όχημα, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του 31χρονου τραυματία-οδηγού.

Οι δύο 31χρονοι (οδηγός και συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Δείτε τα τρία πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο 38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.


σχετικα αρθρα