current views are: 7

24 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση10:32

Διέφυγαν τον κίνδυνο οι βαριά τραυματίες του σεισμού στην Κω – Εξιτήριο για την 28χρονη Ελληνίδα

Διέφυγαν τον κίνδυνο οι τραυματίες του σεισμού της Κω, που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Δημοσίευση 10:32’

Διέφυγαν τον κίνδυνο οι τραυματίες του σεισμού της Κω, που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, οι τέσσερις βαριά τραυματίες που μεταφέρθηκαν από την Κω μετά από το φονικό σεισμό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου, αν είναι καλές, να λάβει εξιτήριο, η 28χρονη Ελληνίδα που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην ορθοπεδική κλινική.

Την ίδια ώρα, ο 37χρονος Έλληνας, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στο δεξί οφθαλμό, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην οφθαλμολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για τους δύο τουρίστες που παραμένουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. 

Ο 21χρονος Σουηδός έχει πλέον ξυπνήσει και παραμένει σε ήπια καταστολή, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς η υγεία του συνεχώς βελτιώνεται. 

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδική επέμβαση στο δεξί του χέρι. 

Αντιστοίχως, ο 23χρονος Νορβηγός,  ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό των δύο κάτω άκρων, αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε δωμάτιο της ορθοπεδικής κλινικής.


σχετικα αρθρα