current views are: 5

25 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση11:25

Τροχαίο ατύχημα είχε ο δήμαρχος Χίου – Νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου της Χίου, νοσηλεύεται ο Μανώλης Βουρνούς, μετά το τροχαίο που είχε χθες.

Δημοσίευση 11:25’

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου της Χίου, νοσηλεύεται ο Μανώλης Βουρνούς, μετά το τροχαίο που είχε χθες.

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου της Χίου, νοσηλεύεται ο δήμαρχος του νησιού Μανώλης Βουρνούς, μετά το ατύχημα που είχε χθες Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο κ. Μπουρνούς τραυματίσθηκε ενώ κινείτο με τη μοτοσυκλέτα του προς το αεροδρόμιο της Χίου προκειμένου να μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Τότε συγκρούστηκε ενώ προσπερνούσε προπορευόμενο σταματημένο αυτοκίνητο του οποίου συνεπιβάτης άνοιξε την πόρτα.

Ο δήμαρχος της Χίου, όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της σπονδυλικής του στήλης, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν μέχρι στιγμής οι αρχικές εκτιμήσεις για επιπόλαιο τραυματισμό.

Συνεργάτες του κ. Βουρνού τόνιζαν πάντως ότι ο δήμαρχος θα είχε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα αν δεν φορούσε κράνος.

Τέλος, οι εξελίξεις με την υγεία του δημάρχου Χίου οδήγησαν στην αναβολή της προγραμματισμένης για μεθαύριο Πέμπτη, συνάντησης των βουλευτών Χίου, του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη του νησιού με τους υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για το προσφυγικό- μεταναστευτικό θέμα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, επικοινώνησε με τους υπουργούς, μετά το ατύχημα και εκείνοι συμφώνησαν στην αναβολή, κρίνοντας ότι στη συνάντηση πρέπει να παραβρίσκεται και ο Μανώλης Βουρνούς.

 


σχετικα αρθρα