current views are: 6

25 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση12:00

Anytime Buy The Mile: Καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύετε

Τεχνολογική επανάσταση αποτελούν τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Anytime Buy The Mile. 

Δημοσίευση 12:00’

Τεχνολογική επανάσταση αποτελούν τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Anytime Buy The Mile. 

Τεχνολογική επανάσταση αποτελούν τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Anytime Buy The Mile. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών επιτρέπει τη δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και στο προφίλ του κάθε οδηγού.

Πρόκειται για μια συμφέρουσα λύση ασφάλισης ειδικά για εσάς που κάνετε περιορισμένη χρήση του αυτοκινήτου σας, καθώς ανάλογα με τη χρήση που κάνετε, πληρώνετε δικαιότερα ασφάλιστρα.

Ο υπολογισμός των χιλιομέτρων γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής, η οποία καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής. Η μόνη προϋπόθεση για την τοποθέτηση της συσκευής είναι η ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου, η οποία χρειάζεται να είναι μετά το 2000.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile:

  • Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
  • Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για εσάς που θέλετε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
  • To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσάς που ζητάτε την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Η διαδικασία ασφάλισης στα προγράμματα Buy The Mile είναι απλή:

· Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρε τιμή

.Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime

. Λάβετε το συμβόλαιό σας στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Η τηλεματική συσκευή αποτελεί τεχνολογική επανάσταση και ο κλάδος  της ασφάλισης αυτοκινήτου δε θα μπορούσε να παραμείνει εκτός.

H Anytime για ακόμα μία φορά αποδεικνύει, το χαρακτήρα της καινοτομίας που διαθέτει, αλλά και την επιθυμία της να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους την επιλέγουν. 

Ασφαλίστε και εσείς το αυτοκίνητό σας στην Anytime και πληρώστε δικαιότερα ασφάλιστρα, ανάλογα με τη χρήση που κάνετε.

Υπολογίστε τώρα την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. 


σχετικα αρθρα