current views are: 7

26 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση10:40

Megusto Italiano: Το νέο concept Εστίασης στο Αεροδρόμιο των Χανίων

Ένα καινοτόμο concept εστίασης «προσγειώθηκε» πρόσφατα στο χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Χανίων.

Δημοσίευση 10:40’

Ένα καινοτόμο concept εστίασης «προσγειώθηκε» πρόσφατα στο χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Χανίων.

Ένα καινοτόμο concept εστίασης «προσγειώθηκε» πρόσφατα στο χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Χανίων.

Το Megusto Italiano, το νέο εγχείρημα του Ομίλου Goody’s-Everest της Vivartia, είναι ένα αμιγώς ιταλικό concept με έμφαση στο snacking και τον καφέ. Στο νέο concept οι chef του Ομίλου χρησιμοποίησαν αυθεντικά υλικά από διάφορα μέρη της Ιταλίας και τα συνδύασαν δημιουργώντας ενδιαφέρουσες συνταγές και προσφέροντας στους επισκέπτες μια αυθεντική Ιταλική εμπειρία φαγητού και καφέ.

Πέραν της αυθεντικής ιταλικής πίτσας, ένα από τα star προϊόντα του νέου concept είναι η focaccia, σε mainstream αλλά και πιο ιδιαίτερες συνταγές. Η γκάμα του φαγητού συμπληρώνεται από σαλάτες και ευφάνταστα σάντουιτς με βάση ιταλικά ψωμιά όπως το panini και η ciabatta.

Το πόστο του καφέ πλαισιώνεται από πολλές λιχουδιές όπως τα αγαπημένα bomboloni, οι παραδοσιακοί ιταλικοί γεμιστοί λουκουμάδες, καθώς και γεύσεις όπως τα κλασικά κορνέ και τα Σισιλιάνικα cannoli. Τέλος, περίοπτη θέση στο νέο concept καταλαμβάνει το αυθεντικό ιταλικό gelato σε κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Όντας o βασικότερος συνεργάτης της Fraport στην ανάπτυξη και διαχείριση των σημείων εστίασης, ο Όμιλος Goody’s-Everest συμμετέχει ενεργά στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του εκσυγχρονισμού των περιφερειακών αεροδρομίων. Σε αυτά τα πλαίσια, πέραν της – μερικές φορές ριζικής – ανακαίνισης των υπαρχόντων σημείων everest και Flocafe Espresso Room, προχωρά και στην ανάπτυξη νέων concepts ειδικά σχεδιασμένων για αεροδρόμια ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εγχώριου αλλά και ξένου επιβατικού κοινού. Το νέο concept “Megusto Italiano” έχει ήδη τύχει της αποδοχής των επισκεπτών του αεροδρομίου των Χανίων, ενώ αναμένεται σύντομα να «ταξιδέψει» και σε άλλα αεροδρόμια.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Goody’s-Everest, κ. Ανδρέας Τσουκάλης, δήλωσε σχετικά με το νέο εγχείρημα: «Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και ιδιαίτερα των ταξιδιωτών απαιτούν συνεχή ευελιξία και αναμόρφωση των υφιστάμενων μοντέλων. Ο Όμιλος Goody’s-Everest, με την εμπειρία που του προσφέρει η διαδρομή του στο χώρο της εστίασης και την αποκτηθείσα τεχνογνωσία, βελτιώνει και εξελίσσει την παρουσία του μέσα από τη δημιουργία νέων, καινοτόμων προτάσεων, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή».


σχετικα αρθρα