current views are: 8

28 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση13:35

Πάμε Στοίχημα για το Despacito: Θα πάρει τις περισσότερες προβολές στο Youtube;

 Θα γίνει το Despacito το πιο viral video στο YouTube;  Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για την επιτυχία του καλοκαιριού

Δημοσίευση 13:35’

 Θα γίνει το Despacito το πιο viral video στο YouTube;  Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για την επιτυχία του καλοκαιριού

Μπορεί στα Ελληνικά η λέξη “Despacito” να σημαίνει «πιο αργά», ωστόσο οι προβολές του ομώνυμου τραγουδιού στο YouTube αυξάνονται καθημερινά, με ταχείς ρυθμούς.

Το “Despacito” των Λατινοαμερικάνων Luis Fonsi και Daddy Yankee είναι αναμφίβολα η επιτυχία του καλοκαιριού, καθώς μετρά ήδη περισσότερα από 2,8 δισεκατομμύρια views στο YouTube, σαρώνει σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις και έχει αναρριχηθεί στην κορυφή των διεθνών charts.

Θα γίνει το Despacito το Νο 1 video clip στο YouTube;

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι εάν το Despacito θα καταφέρει να γίνει το video clip με τις περισσότερες προβολές στο YouTube έως τις 4 Αυγούστου 2017.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, με την απόδοση του «Ναι» να διαμορφώνεται στο 1,50 και του «Όχι» στο 2,05.

Το τραγούδι έχει μεγάλη δυναμική και «απειλεί» το “See You Again” των Wiz Khalifa και Charlie Puth που κρατά τα πρωτεία, με περισσότερες από 2,9 δισεκατομμύρια προβολές. Το Despacito έχει ήδη εκτοπίσει από την τρίτη θέση των δημοφιλέστερων video clip του YouΤube το “Sorry” του Justin Bieber και βρίσκεται πίσω από το “Gangnam Style” το Κορεάτη PSY,  που είναι στη δεύτερη θέση.

 

 

 


σχετικα αρθρα