Γιατί κανείς δεν ξέρει καλύτερα τις τεχνικές του «sexyness» από την καθηγήτρια του είδους, Pamela. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να κάνει η Pamela Anderson με τόση μαεστρία και ταλέντο όσο καμία άλλη γυναίκα, αυτό είναι το να δείχνει κολασμένα σέξι, ακόμα και αν απλώνει ρούχα. Γι' αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εταιρεία Secrets In Lace επέλεξε τη ξανθιά σεξοβόμβα για να σχεδιάσει και προωθήσει τη δική της σειρά εκλεκτών καλτσών κάτω από το όνομα της ταμπέλας της .

«Αυτή η συνεργασία είναι το τέλειο ζευγάρωμα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Secrets In Lace. «Η Pamela Anderson διαθέτει εκπληκτικό σεξαπίλ και η σειρά από κάλτσες της δεν μένει πίσω. Ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα προσόντα της και αυτή η σειρά αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού της του ταλέντου».

Η σειρά θα ονομάζεται «Pamela Couture Collection» και θα αποτελείτε αποκλειστικά από κάλτσες, και όχι καλσόν, φτιαγμένες 100% από nylon, οι οποίες θα βγαίνουν σε πέντε ξεχωριστά σχέδια. Η Anderson είναι αυτή που, προφανώς, έχει αναλάβει τη παρουσίαση και προώθησή τους, συνδυάζοντάς τα με τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο από ένα ζευγάρι «δολοφονικές» μαύρες γόβες στιλέτο με κόκκινη σόλα. Η τιμή των καλτσών δεν θα ξεπερνά τα 40 δολάρια, ώστε το sex appeal της διάσημης ξανθιάς να είναι προσιτό σε όλες τις γυναίκες.


Πηγή: queen.gr