current views are: 9

3 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση13:52

Χανιά: Εξαγριωμένη γυναίκα έστειλε στο νοσοκομείο εφοριακό για να γλιτώσει επικείμενη κατάσχεση

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΔΟΥ Χανίων όταν μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση τα έκανε… γυαλιά καρφιά στέλνοντας κι έναν υπάλληλο

Δημοσίευση 13:52’

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΔΟΥ Χανίων όταν μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση τα έκανε… γυαλιά καρφιά στέλνοντας κι έναν υπάλληλο

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΔΟΥ Χανίων όταν μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση τα έκανε… γυαλιά καρφιά στέλνοντας κι έναν υπάλληλο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν πριν τις 2 το μεσημέρι όταν μία γυναίκα εμφανώς εκνευρισμένη μπαίνει στην εφορία και συγκεκριμένα στο Δικαστικό Τμήμα.

Η συγκεκριμένη φορολογούμενη πήγε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσχεση που είναι προ των πυλών στα περιουσιακά της στοιχεία εξαιτίας χρεών ωστόσο η συζήτηση ξέφυγε και η γυναίκα άρχισε να σπάει αντικείμενα που βρίσκονταν στο γραφείο σε έξαλλη κατάσταση.

Οι εφοριακοί προσπάθησαν να την ηρεμίσουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα με την φορολογούμενη να επιτίθεται σε έναν υπάλληλο πετώντας του διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην εφορία παρέλαβε τον υπάλληλο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με ελαφρά τραύματα.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας προσήγαγαν την γυναίκα και την οδήγησαν στο τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνώριμη στις αρχές καθώς και την περασμένη βδομάδα επιτέθηκε – φραστικά – σε υπαλλήλους μίας τράπεζας.

Πηγή: Cretapost.gr 


σχετικα αρθρα