current views are: 9

10 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση09:14

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στην Αρλέτα – Πάνω στο φέρετρο η κιθάρα της

Το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τραγουδίστρια Αρλέτα εκφράζουν αυτή τη στιγμή οικείοι της, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος.

Δημοσίευση 09:14’

Το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τραγουδίστρια Αρλέτα εκφράζουν αυτή τη στιγμή οικείοι της, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος.

Το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τραγουδίστρια Αρλέτα απηύθυναν σήμερα στο Πρώτο Νεκροταφείο οικείοι της, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ξεκίνησε η επικήδειος ακολουθία στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, ενώ συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν όλοι είδαν ότι πάνω στο φέρετρό της ήταν η αγαπημένη της κιθάρα, και μάλιστα ανθοστόλιστη 

Ανάμεσα τους επώνυμους που έδωσαν το παρών στην κηδεία, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, Αλέξης Κωστάλας, η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, αλλά και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Στην κηδεία βρέθηκαν επίσης η στενή της φίλη Σάνυ Μπαλτζή, o Σπύρος Μπιμπίλας, ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου και ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ στεφάνια απέστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αλλά και η Χάρις Αλεξίου.

Συγκινητική στιγμή, επίσης, ήταν όταν βγήκε έξω από το παρεκκλήσι το φέρετρο και έμπαινε στο αυτοκίνητο στο δρόμο για τη Ρουμανία όπου και θα αποτεφρωθεί, με τη Γιώτα Γιάννα να παίζει στη φυσαρμόνικά της το τραγούδι ”Πόσο λυπάμαι” της Σοφίας Βέμπο, ενώ ο κόσμος της τραγουδούσε ”Τα ήσυχα βράδια”, ένα από τα πιο δημοφιλή της κομμάτια.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια άφησε την Τρίτη την τελευταία της πνοή, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, μετά από επιθυμία της, η τραγουδίστρια δεν θα ταφεί στο Α’ νεκροταφείο, αλλά θα αποτεφρωθεί στη Ρουμανία.

 


σχετικα αρθρα