current views are: 6

11 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση08:04

Βεντέτα η αιτία της άγριας δολοφονίας του υποψήφιου βουλευτή πριν ένα μήνα στο Γέρακα

Ξεκληρίστηκαν στην ουσία δύο οικογένειες 

Δημοσίευση 08:04’

Ξεκληρίστηκαν στην ουσία δύο οικογένειες 

Τα πιο σκληρά σενάρια τα γράφει η ζωή τελικά και αυτό αποδεικνύεται στην περίπτωση της ανεξιχνίαστης – μέχρι σήμερα δολοφονίας – ενός 59χρονου πριν ένα μήνα στο Γέρακα, αφού τελικά αποδείχθηκε ότι τον σκότωσε ο πατέρας του παιδιού, που πριν ένα χρόνο είχε σκοτώσει ο γιός του!

Ο 49χρονος δράστης συνελήφθη πριν από 2 ημέρες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετά από ανάκριση, ομολόγησε την άγρια δολοφονία, μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στο Γέρακα του 59χρονου, του οποίου ο γιος είχε αφαιρέσει τη ζωή του δικού του παιδιού.

Ο 59χρονος Μανούσος Ριτζάκης, υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΜΛ ΚΚΕ, είχε βρεθεί νεκρός με 3 σφαίρες από πυροβόλο όπλο σε ωμοπλάτη και κεφάλι, στην συμβολή των οδών Μαραθώνος, στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου της 15ης Ιουλίου.

Όπως είχε τότε προκύψει από την έρευνα, το θύμα ήταν πατέρας του 22χρονου, ο οποίος στις 8 Μαΐου του 2016 είχε εκτελέσει έναν 20χρονο στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη.

Στις 15 Ιουλίου, ο πατέρας του 20χρονου έδωσε τη δική του συνέχεια στη βεντέτα, σκοτώνοντας τον πατέρα του παιδιού που είχε αφαιρέσει τη ζωή του δικού του παιδιού.

Το θύμα, τότε, είχε βρεθεί από περιπατητή λίγες ημέρες αργότερα. Η μητέρα του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στις 10 Μαϊου στο αστυνομικό τμήμα στα Γλυκά Νερά και το πτώμα του, εντοπίστηκε στις 14 Μαΐου.

Ο 20χρονος είχε απολυθεί πριν από μερικούς μήνες ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός του Πεζικού και συνέχιζε την φοίτησή του στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.

Ο δράστης, ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε επ’ ακριβώς πως ενήργησε στις 25 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Όπως είχε γίνει γνωστό απο την ΕΛ.ΑΣ,  το κίνητρο για την δολοφονία σχετιζόταν με ναρκωτικά.

Ένα χρόνο και κάτι μετά, ο πατέρας του έδωσε την δική του συνέχεια στην ιστορία, αφαιρώντας τη ζωή του πατέρα του παιδιού που σκότωσε το γιο του...

 


σχετικα αρθρα