ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στην απαγωγή Λεμπιδάκη: Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του επιχειρηματία – Τι γράφει

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2017, 16:46 / Ανανεώθηκε 13 Αυγούστου 2017, 16:02
Εξελίξεις στην απαγωγή Λεμπιδάκη: Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του επιχειρηματία – Τι γράφει
Facebook Twitter Whatsapp

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο…» λέει ο επιχειρηματίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη καθώς μέσα από ιδιόχειρο σημείωμα του απευθύνει δραματική έκκληση . 

Το σημείωμα εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί και το στικάκι με το βίντεο.

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο…», αναφέρεται στο ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο έχει πιστοποιηθεί ότι έχει γραφτεί από τον 54χρονο.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται όμηρος αγνώστων εδώ και 135 μέρες και το μόνο σημάδι ζωής του που έχει δοθεί από τους απαγωγείς του ήταν ένα βίντεο, περασμένο σε ένα στικάκι που βρέθηκε σε απόσταση 5χλμ από εκεί που είχε βρεθεί το σημείωμα, στον ΒΟΑΚ, στο οποίο αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στην εκλογή του Μανουέλ Μακρόν στη γαλλική Προεδρία, πειστήριο για το χρόνο τον οποίο καταγράφηκε το βίντεο.

Αυτήν τη φορά, μεταξύ άλλων στο σημείωμα, αναφερόταν και η πρόσφατη απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας στους Δήμους.

Ενώ η δεύτερη απόδειξη ότι ο 54χρονος βρίσκεται στη ζωή είχε έρθει όταν είχε τεθεί ερώτημα – μέσω SMS- το οποίο μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να απαντήσει και αφορούσε στον ποιον είχαν συναντήσει με τη σύζυγό του σε πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει ωστόσο, που να δίνει σημάδια για την περιοχή στην οποία κρατείται ο επιχειρηματίας, αλλά ούτε και κάτι που να προσδίδει πρόθεση των απαγωγέων για απελευθέρωσή του.

Η επικοινωνία τους με την οικογένειά του, γίνεται μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων, ενώ φαίνεται πως ακόμα ζητούν ποσό για τα λύτρα απελευθέρωσής του, το οποίο δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθεί από την οικογένεια.