ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακό βίντεο: Καναντέρ «παλεύουν» με τις φλόγες!

Δημοσίευση 14 Αυγούστου 2017, 17:10 / Ανανεώθηκε 14 Αυγούστου 2017, 19:24
Facebook Twitter Whatsapp

Εκτός από τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες, για να μπορέσουν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο σε Κάλαμο, Καπανδρίτι και Βαρνάβα, ηρωική είναι και η προσπάθεια των πιλότων των Canadair, οι οποίοι με τα ελάχιστα μέσα που έχουν στην διάθεση τους, παλεύουν για να σώσουν ο,τι μπορούν από τις φλόγες.

Εκτός από τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες, για να μπορέσουν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο σε Κάλαμο, Καπανδρίτι και Βαρνάβα, ηρωική είναι και η προσπάθεια των πιλότων των Canadair, οι οποίοι με τα ελάχιστα μέσα που έχουν στην διάθεση τους, παλεύουν για να σώσουν ο,τι μπορούν από τις φλόγες.

Συγκεκριμένα, στις επιχειρήσεις αεροπυρόσβεσης σε Κάλαμο, Καπανδρίτι και Βαρνάβα, στην Ζάκυνθο αλλά και στην Αμαλιάδα, συμμετέχουν μόλις τέσσερα παλαιότερα Canadair CL-215 και μόνο δύο τύπου CL-415.

Οι πιλότοι των Canadair με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής πετούν πολύ χαμηλά μέσα στην φωτιά, ενώ οι τεχνικοί της πολεμικής αεροπορίας προσπαθούν να επισκευάσουν τις βλάβες στα πυροσβεστικά αεροσκάφη και να απελευθερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αεροσκάφη, με τις δυνάμεις της αεροπυρόσβεσης να έχουν φτάσει στα όρια τους.