current views are: 7

17 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση06:03

Συνελήφθη ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο φοιτητές στα Χανιά

Δύο φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο, στις 6:30 το πρωί στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά και υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Δημοσίευση 06:03’

Δύο φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο, στις 6:30 το πρωί στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά και υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Δύο φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο, στις 6:30 το πρωί στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά και υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Οι δύο φοιτητές, αγόρι και κορίτσι, είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινείτο στον κεντρικό δρόμο, μπροστά απο το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τα δυο παιδιά ήταν ένας 20χρονος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 20χρονος δεν φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάτι του απέσπασε την προσοχή ενώ οδηγούσε, είτε το κινητό που χτύπησε είτε το ραδιόφωνο και το μοιραίο συνέβη … Το αυτοκίνητο έπεσε με εξωφρενική ταχύτητα πάνω στα δυο παιδιά και τα παρέσυρε θανάσιμα. 

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το neakriti.gr, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο 20χρονος, ως ύποπτος για τη διάπραξη του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι άτυχοι νέοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

(Φωτογραφίες: cretapost.gr)


σχετικα αρθρα