Αποφασισμένοι είναι και εκτός Αθηνών οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Στη Θεσσαλονίκη το πρωί είχε προκληθεί κυκλοφοριακό μπλακ άουτ λόγω μηχανοκίνητης πορείας στο κέντρο της πόλης των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί.

Με πορεία διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζεται η έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αντέδρασαν οι ιδιοκτήτες των ταξί στην Αλεξανδρούπολη οι οποίοι σε ψήφισμά τους «λένε ΝΑΙ στην απελευθέρωση του ταξί, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα». Εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Αλεξανδρούπολης «Η Ομόνοια», επέδωσαν και ψήφισμα στην Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι, στηρίζει τους αγώνες τους.

Για τρεις ώρες απέκλεισαν το αεροδρόμιο Ιωαννίνων οι ιδιοκτήτες ταξί με τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα και οι ταξιδιώτες κινήθηκαν κανονικά. Στη συνέχεια οι ταξιτζήδες κατευθύνθηκαν στα γραφεία τους, όπου πραγματοποιούν Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν για την συνέχεια των κινητοποιήσεων τους.

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία.
Περίπου 300 ιδιοκτήτες  σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου και στα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

Περίπου 300 ταξί από την Αρκαδία, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και την Αργολίδα ξεκίνησαν από τον σταθμό διοδίων Νεστάνης και Σπαθοβουνίου καi κατευθύνονται προς την Αθήνα.

Την απόφαση να αποκλείσουν επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων "Δασκαλογιάννης", πήραν οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στα Χανιά, μετά την εξέλιξη που είχαν στην Αθήνα οι επαφές των εκπροσώπων του κλάδου με τον αρμόδιο υπουργό.