ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου 18χρονου λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του - Η τελευταία συνομιλία με τη μητέρα του

Δημοσίευση 20 Αυγούστου 2017, 14:37 / Ανανεώθηκε 20 Αυγούστου 2017, 15:43
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου 18χρονου λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του - Η τελευταία συνομιλία με τη μητέρα του
Facebook Twitter Whatsapp

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη για τον 18χρονο Μιχάλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη για τον 18χρονο Μιχάλη που συνάντησε το θάνατο λίγα μέτρα από το σπίτι του.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ανεβάζοντας και άλλο τον ήδη βαρύ φόρο αίματος που πληρώνουμε καθημερινά στην άσφαλτο. 

Το νέο "χτύπημα" ήρθε για την οικογένεια του 18χρονου Μιχάλη Λαζανάκη από τον Αμπελούζο, ο οποίος "πλήρωσε" με τη ζωή του την απόφασή του να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι, δουλεύοντας αυτό το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive.gr τραγική λεπτομέρεια το γεγονός ότι ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα. 

Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της. 

Οι γονείς, τα 3 αδέρφια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη στις 5.00 το απόγευμα της Δευτέρας.