current views are: 10

21 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση05:41

Καταρρακωμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Tην Τρίτη η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη

Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Λάσκαρη αιφνιδίασε τους πάντες

Δημοσίευση 05:41’

Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Λάσκαρη αιφνιδίασε τους πάντες

Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Λάσκαρη αιφνιδίασε τους πάντες, αναχωρώντας ξαφνικά για το μεγαλύτερο ταξίδι της. Η μεγάλη μας ηθοποιός πέθανε στον ύπνο της ήρεμη.

Το σοκ για τους δικούς της ανθρώπους ήταν μεγάλο. Όλοι νόμιζαν ότι κοιμόταν, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει… Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι ράκος.

Ο έρωτάς τους είναι από τους μεγαλύτερους που έχει γεννήσει η εγχώρια showbiz. Η Ζωή Λάσκαρη ακόμη και σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, δήλωνε ερωτευμένη με τον επί χρόνια σύζυγό της.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καλείται να αντέξει τη σημαντικότερη απώλεια της ζωής του, καθώς με την ηθοποιό ήταν ζευγάρι περισσότερα από 40 χρόνια. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο σύζυγός της Ζωής Λάσκαρη βρισκόταν σε κηδεία την ώρα που την εντόπισαν.

Όπως είναι φυσικό, ο ποινικολόγος είναι συντετριμμένος από το θάνατο της αγαπημένης του. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως κοιμόταν δίπλα της, ενώ εκείνη είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.

«Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ… δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας» ήταν τα πρώτα λόγια του μετά το θάνατο της συντρόφου του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου στη Σκουφά θα γίνει η κηδεία της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου την Τρίτη 22 Αυγούστου, ώρα 13.00, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, σύμφωνα με ανακοίνωση από την οικογένεια της εκλιπούσας.

Η οικογένεια παρακεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Πηγή Φωτογραφίας: facebook


σχετικα αρθρα