current views are: 20

21 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση06:03

Η Μαρία Δεναξά απαντά στο «αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις»

Απάντηση στην απάντηση της υπεύθυνης της ταβέρνας στη Σύρο έδωσε η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.

Δημοσίευση 06:03’

Απάντηση στην απάντηση της υπεύθυνης της ταβέρνας στη Σύρο έδωσε η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.

Όλα συνέβησαν όταν η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά επισκέφθηκε ένα γραφικό -κατά τα άλλα μαγαζάκι, στη Σύρο για να δειπνήσει με την παρέα της.

Όπως εξιστορεί σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, την “πάτησε” σαν τουρίστρια, και σε αυτό συνηγόρησε το γεγονός ότι μιλούσε γαλλικά με τη συντροφιά της.

H δημοσιογράφος αναφέρει ότι ακριβοπλήρωσε τους θαλασσινούς μεζέδες και στο κατάστημα δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές και δεν υπήρχε POS και τέλος, στην απόδειξη δεν αναφέρονταν τα πιάτα που παρήγγειλαν.

Μετά, λοιπόν, την απήχηση της ανάρτησης της, η υπεύθυνη της ταβέρνας απάντησε, λέγοντας πως η κακή κριτική της ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το μαγαζί, ενώ είχε πει και την ατάκα  «όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει».

Η διαδικτυακή κόντρα, όμως, φαίνεται πως δεν σταματά εκεί, καθώς η Μαρία Δεναξά έκανε δεύτερη ανάρτηση επί του θέματος, αναφέροντας πως το συμβάν είναι ουσιαστικά μία «Μικρογραφία της ελληνικής νοοτροπίας».

Η δημοσιογράφος σε μία μακροσκελή ανάρτηση ανέφερε πως της έκανε εντύπωση το ότι πολλοί συντοπίτες τα έβαλαν εναντίον της, κατηγορώντας την ότι είχε πρόθεση να δυσφημήσει τον τόπο της, τη Σύρο. Χωρίς να αναφερθεί καθόλου στα όσα ανήρτησε η υπεύθυνη της ταβέρνας, η Μαρία Δεναξά ανέφερε πως δεν είχε καμία πρόθεση να δυσφημήσει την Σύρο, ενώ η ίδια δημοσίευσε και κάποια μηνύματα που της έκαναν εντύπωση.


σχετικα αρθρα