ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Π. Πολάκης

Δημοσίευση 24 Αυγούστου 2017, 19:32 / Ανανεώθηκε 24 Αυγούστου 2017, 20:12
Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Π. Πολάκης
Facebook Twitter Whatsapp

Στη μονάδα εμφραγμάτων του Ιπποκράτειο Νοσοκομείου της Αθήνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη μονάδα εμφραγμάτων του Ιπποκράτειο Νοσοκομείου της Αθήνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κολπική μαρμαρυγή, που πρέπει να αντιμετωπισθεί εντός του νοσοκομείου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος θρόμβωσης και εγκεφαλικού. Λίγο μετά στην σελίδα του στο Facebook αναρτήθηκε μια ανακοίνωση που καθυσήχαζε τους πολλούς διαδικτυακούς του φίλους. 

Αργότερα ο κ. Πολάκης ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το ενδιαφέρον τους λέγοντας.

«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ .Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα .....Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές ,με συγκινήσατε .Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου»

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η κατάσταση της υγείας του κ. Πολάκη δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να πάρει εξιτήριο απόψε. 

Τα περαστικά του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας έστειλε μέσω Twitter και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης