current views are: 9

29 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση12:48

«Δεν θέλω να κλάψουν άλλες μανούλες» – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του φοιτητή

Ανοιχτές παραμένουν οι πληγές της οικογένειας του άτυχου Γιάννη και της αγαπημένης του Στέλλας

Δημοσίευση 12:48’

Ανοιχτές παραμένουν οι πληγές της οικογένειας του άτυχου Γιάννη και της αγαπημένης του Στέλλας

Ανοιχτές παραμένουν οι πληγές της οικογένειας του άτυχου Γιάννη και της αγαπημένης του Στέλλας που το περασμένο διάστημα έχασαν τη ζωή τους καθώς παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης.  

Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή, Ιωάννα Κεφαλά,  με ανάρτηση που απηύθυνε προς την Χανιώτισσα Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη, μία γυναίκα που μάχεται κατά της μάστιγας των τροχαίων, στέλνει το δικό της μήνυμα – κραυγή αγωνίας εκφράζοντας παράλληλα την θλίψη της για τον χαμό των δυο άτυχων νέων.

Το μήνυμα ης μητέρας του 19χρονου Γιάννη

«Αγαπημένη μου Μαρίνα, είμαι η μητέρα του Γιάννη.

Παίρνω το θάρρος να σε αισθάνομαι τόσο κοντά μου γιατί δείχνεις τέτοια μεγαλοψυχία για  τα παιδιά μου τούτες τις τόσο δύσκολες ώρες που περνώ.

Είμαι από την Αθήνα όπως θα έχεις μάθει και εκεί σε εσάς την πολυαγαπημένη μας Κρήτη τα 2 παιδιά μου έγιναν ήρωες!

Ο Γιάννης μου ένα χαμογελαστό, κοινωνικό, ζωντανό, καλό παλληκάρι πέρυσι πέρασε στο πανεπιστήμιο που επιθυμούσε και ήμασταν τόσο χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τους κόπους τόσων ετών.

Αγάπησε την όμορφη, γλυκιά Στελλίτσα μας που φιλοξενούσατε για να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο σας εκεί στην Κρήτη και αγάπησε όλους σας!

Ερχόταν κάθε λίγο που του επιτρεπόταν από τη σχολή του για να βρίσκεται κοντά στο άλλο μου παιδί τη Στέλλα (γιατί για μένα ήταν και είναι παιδί μου ότι αγαπάει ο Γιάννης μου). Τα παιδιά αυτά ήταν και είναι πολύ αγαπημένα και ερωτευμένα!

Για κάποιο λόγο που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αυτές οι όμορφες ζωές έφυγαν….

Δεν θα μιλήσω για τον πόνο που βιώνει μια μάνα χάνοντας τα αγγελούδια της, θα ήθελα να πω ότι η Ελλάδα μας έχει πολιτισμό, έχει αξιοπρέπεια, έχει παιδεία!

Από τους απλούς ανθρώπους που βρήκα εκεί σε εσάς όταν κατέβηκα να πάρω το παιδί μου τον Γιάννη μου! Πόση μεγάλη αγκαλιά βρήκα Θεέ μου πάνω στη τόση δυστυχία μου! Και σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Εσένα Μαρίνα μου!! Που δεν σε ήξερα και σε γνώρισα στον μεγάλο μου πόνο.

Σε ευχαριστώ που μέσα από τη θυσία των παιδιών μου μπόρεσες να φωνάξεις με τον μοναδικό σου τρόπο η Στέλλα και ο Γιάννης θα είναι αναμμένοι σηματοδότες έξω από το Πολυτεχνείο.

Η Στέλλα και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε κάθε Έλληνα πολίτη ότι χρειαζόμαστε παιδεία στα σχολεία μας, νέο μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς γιατί ο τόπος μας δεν χωράει άλλα θύματα τροχαίων.

Γλυκιά μου Μαρίνα πόση μεγαλοψυχία μέσα σου υπάρχει!».


σχετικα αρθρα