current views are: 7

5 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση11:16

Καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε ανήλικα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άρρωστη δράση του

Τουλάχιστον τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας απο 9 έως 11 ετών, έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων ενός 60χρονου, που συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ασφάλειας Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Δημοσίευση 11:16’

Τουλάχιστον τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας απο 9 έως 11 ετών, έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων ενός 60χρονου, που συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ασφάλειας Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Τουλάχιστον τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας απο 9 έως 11 ετών, έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων ενός 60χρονου, που συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ασφάλειας Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα «ίχνη» του μετά απο καταγγελία μιας 9χρονης, η οποία εξομολογήθηκε στους γονείς της, όσα βίωνε στα χέρια του παιδόφιλου.
Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν η 9χρονη αρνήθηκε να παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής σε ωδείο που διέυθυνε ο 60χρονος, προφασιζόμενη στους γονείς της διάφορες αιτιολογίες. Μετά απο πιέσεις, το παιδί τελικά «ανοίχτηκε» και ομολόγησε στους γονείς της τα πάντα. Εκείνοι με την σειρά τους κατήγγειλαν το γεγονός στις αρχές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα στις 31 Αυγούστου.
 
Στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο. Μέχρι στιγμής έχουν διερευνηθεί τρεις  υποθέσεις σε βάρος ανηλίκων, δυο κοριτσιών και ενός αγοριού και έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο από αυτές, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.
 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

  • Δυο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές
  • Εξωτερικός σκληρός δίσκος
  • Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • Δυο πιστόλια,
  • Δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι
  • κάνη, κλείστρο,έξι μαχαίρια και δυο πτυσσόμενες ράβδοι
  • 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων
  • Δυο φυσίγγια και δυο  κάλυκες κυνηγετικού όπλου και
  • δυο ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.


σχετικα αρθρα