current views are: 4

5 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:45

Προκαλεί ο πατέρας της 18χρονης από την Πετρούπολη: Ατύχημα ο θάνατος της κόρης μου

Συγκλονίζουν τα λόγια του 55χρονου πατέρα από την Πετρούπολη που έστειλε στον θάνατο την 18χρονη κόρη του.

Δημοσίευση 18:45’

Συγκλονίζουν τα λόγια του 55χρονου πατέρα από την Πετρούπολη που έστειλε στον θάνατο την 18χρονη κόρη του.

Συγκλονίζουν τα λόγια του 55χρονου πατέρα από την Πετρούπολη που έστειλε στον θάνατο την 18χρονη κόρη του. Με την κατάσταση της υγείας του εμφανώς βελτιωμένη ο 55χρονος σε μιλώντας στους αστυνομικούς απέδωσε τον θάνατο της άτυχης κοπέλας σε ατύχημα ενώ σε διάστημα λίγων ωρών παρουσίασε δυο διαφορετικές εκδοχές.

Σύμφωνα με τον 55χρονο η φωτιά προκλήθηκε από πρόβλημα στην κουζίνα ενώ σε ερώτηση των αστυνομικών που αφορούσε την επίθεση στην κόρη του, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα.

«Σώστε το παιδί μου, τραυματίστηκε στην φωτιά» ήταν τα λόγια του πατέρα ο οποίος συν τοις άλλοις υποστήριξε ότι η σύζυγος του έλειπε διακοπές και δεν εγκατέλειψε το σπίτι.

Τα λεγόμενα του 55χρονου φαίνεται πως δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι πρόκειται να του πάρουν νέα κατάθεση παρουσία της ανακρίτριας.

Σήμερα, ανακρίτρια και εισαγγελέας, λόγω της βαρύτητας της εγκληματικής πράξης, προχώρησαν και στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μέχρι να απολογηθεί (έστω και τυπικά) θα νοσηλεύεται φρουρούμενος.


σχετικα αρθρα