current views are: 4

6 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση11:36

«Φρούριο» η Αθήνα για Εμ. Μακρόν – Απροσπέλαστο το κέντρο

Από τις 22:00 απόψε το βράδυ θα τεθούν σε ισχύ τα τροχονομικά μέτρα ​εν όψει της άφιξης στη χώρα μας του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Δημοσίευση 11:36’

Από τις 22:00 απόψε το βράδυ θα τεθούν σε ισχύ τα τροχονομικά μέτρα ​εν όψει της άφιξης στη χώρα μας του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

 Από τις 22:00 απόψε το βράδυ θα τεθούν σε ισχύ τα τροχονομικά μέτρα εν όψει της άφιξης στη χώρα μας του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την στάση και την στάθμευση στους δρόμους γύρω απο την γαλλική πρεσβεία καθώς και σε κεντρικούς άξονες και κάθετους δρόμους αυτών πλησίον του κοινοβουλίου και του Μεγάρου Μαξίμου.

Στα μέτρα τάξης που θα τεθούν σε ισχύ μόλις το  αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον Γάλλο πρόεδρο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, θα συμμετάσχουν 2.000 αστυνομικοί. Οι δρόμοι από τους οποίους θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή του Γάλλου προέδρου, θα κλείνουν 30 λεπτά νωρίτερα και θα ελέγχονται από άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

«Σκιά»του Γάλλου πρόεδρου και της συζύγου του, Μπριζίτ, θα γίνουν άνδρες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, με τους οποίους άλλωστε συνεργάζονται εδώ και μέρες οι Έλληνες αξιωματούχοι.

Μάλιστα ανακοίνωση για τις ρυθμίσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας  για το διήμερο 7 έως 9 Σεπτεμβρίου, όσο και θα παραμείνει ο Γάλλος πρόεδρος, εξέδωσε και η ΓΑΔΑ στην οποία σημειώνεται:

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».
 


σχετικα αρθρα