Βιντεοληπτικό υλικό από επιχειρήσεις περιμετρικά του λιμανιού στον Πειραιά και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αναζητούν οι άνδρες της Ασφάλειας, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος με εννιά μαχαιριές στέρησε τη ζωή του 60χρονου οδηγού ταξί.

Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νέο Μώλο Δραπετσώνας. Ο δράστης οδήγησε τον άτυχο οδηγό στο συγκεκριμένο σημείο με σκοπό τη ληστεία. Όταν ο 60χρονος επιχείρησε να αντιδράσει, τότε ο δράστης δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει εννιά φορές σε θώρακα και κοιλιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος 60χρονος, είχε καταθέσει τα χαρτιά του προκειμένου να βγει στη σύνταξη, ενώ στο ταξί, με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του, εργάζονταν και μέλη της οικογένειάς του. 

Το όχημα, με το οποίο διέφυγε απο το σημείο του εγκλήματος ο άγνωστος δράστης, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλλίπολη. Αμέσως, γερανός το μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ενδελεχή εξέταση, προκειμένου να βρεθεί γενετικό υλικό και DNA του δράστη.