current views are: 15

18 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:47

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μητέρα πήγε τα παιδιά της στο σχολείο και… ξεψύχησε έξω από το προαύλιο

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί σε σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου, όταν μία νεαρή μητέρα, ξεψύχησε λίγα λεπτά, αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στην αυλή του σχολείου.

Δημοσίευση 09:47’

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί σε σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου, όταν μία νεαρή μητέρα, ξεψύχησε λίγα λεπτά, αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στην αυλή του σχολείου.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί σε σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μία νεαρή μητέρα, ξεψύχησε λίγα λεπτά, αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στην αυλή του σχολείου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν η μητέρα, περίπου 30 ετών, πήγε σήμερα το πρωί τα δύο παιδιά της στο σχολείο τους, το 36ο Δημοτικό σχολείο της πόλης.

Πρόκειται για ένα παιδί που πηγαίνει στην πρώτη και ένα παιδί που φοιτά στην τετάρτη Δημοτικού.

Λίγα λεπτά, αφού είχε ολοκληρωθεί η πρωινή προσευχή των μαθητών και η ίδια στεκόταν στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, ξαφνικά και χωρίς προφανή αιτία κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων γονιών, που στέκονταν στον ίδιο χώρο.

Αμέσως οι γονείς που βρίσκονταν δίπλα της έτρεξαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι δάσκαλοι που είχαν ειδοποιήσει, ήδη, το ΕΚΑΒ.

Λίγο αργότερα, έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο με γιατρό και παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να την επαναφέρει στη ζωή.

Η γυναίκα όμως κατέληξε κατά την διάρκεια της μεταφοράς της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της πόλης. 

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής μητέρας πρόκειται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Στο σχολείο δηλώνουν όλοι ”συγκλονισμένοι” από το γεγονός, ενώ τα δύο παιδάκια της έχουν, ήδη, αποχωρήσει από την τάξη και βρίσκονται με ψυχολόγο που θα τους ανακοινώσει την αιφνίδια αυτή απώλεια. 

 


σχετικα αρθρα