ΕΛΛΑΔΑ

Ένας ανήλικος μεταξύ των τραυματιών από το «γάζωμα» στην Καλλιθέα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2017, 09:14 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2017, 09:15
Ένας ανήλικος μεταξύ των τραυματιών από το «γάζωμα» στην Καλλιθέα
Facebook Twitter Whatsapp

Δύο άτομα αλβανικής υπηκοότητας μεταξύ των οποίων και ένας 17χρονος, μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο "Ασκληπιείο" της Βούλας το βράδυ της Τρίτης, μετά από ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν σε πάρκο, στην οδό Δαβάκη στην Καλλιθέα​. Ο δεύτερος τραυματίας, είναι 27 ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο άτομα αλβανικής υπηκοότητας μεταξύ των οποίων και ένας 17χρονος, μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο "Ασκληπιείο" της Βούλας το βράδυ της Τρίτης, μετά από ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν σε πάρκο, στην οδό Δαβάκη στην Καλλιθέα. Ο δεύτερος τραυματίας, είναι 27 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 23:10 το βράδυ μια παρέα έξι ατόμων καθόταν σε παιδική χαρά εντός του πάρκου, όταν εμφανίστηκε ένα άτομο το οποίο κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και πυροβόλησε τα δύο άτομα.

Στη συνέχεια και παρουσία αρκετών ατόμων, έφυγε ατάραχος προς της οδό Θησέως. Στο σημείο βρέθηκαν τελικώς έξι και όχι τρεις κάλυκες όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό και αστυνομικοί εκτιμούν πως η υπόθεση σχετίζεται με ξεκαθάρισμα για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να εντοπίσουν τον δράστη από τις καταθέσεις θυμάτων και αυτοπτών μαρτύρων αλλά και από βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων.