current views are: 9

22 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση04:48

Εντόπισαν φυτεία χασίς στο Ποικίλο όρος – Τέσσερις συλλήψεις

βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 121 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη

Δημοσίευση 04:48’

βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 121 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη

Οργανωμένη επιχείρηση με την συμμετοχή ανδρών της ΕΚΑΜ, αστυνομικών σκύλων και ελικοπτέρου, που είχε ως αποτέλεσμα τις συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για παράνομη καλλιέργεια χασισιφυτείας στους πρόποδες του Ποικίλου όρους, πραγματοποίησε η δίωξη ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας απο 38 έως 68 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας. 

Η σπείρα είχε φυτέψει την φυτεία στην περιοχή των Άνω Λιοσίων στη Θέση Τζαβερδέλα στους πρόποδες του Ποικίλου όρους. Από την παρακολούθηση προέκυψε πως συντονιστής των ενεργειών που σχετίζονταν με το πότισμα και τη… φροντίδα των δενδρυλλίων ήταν ένας 40χρονος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μέσα στους  χώρους εγκαταστάσεως της φυτείας βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 121 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα, καθώς επίσης και μια σακούλα που περιείχε έναν κλώνο δενδρυλλίου κάνναβης, μήκους 60 εκατοστών.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λάστιχα ποτίσματος, σκαπτικά εργαλεία, δοσομετρητές καθώς και ράντζο και κουβέρτες προκειμένου τα μέλη της σπείρας να κοιμούνται. Εκτιμάται ότι το προσδοκώμενο κέρδος, από την πώληση της ακατέργαστης κάνναβης θα έφτανε τις 200.000 ευρώ.


σχετικα αρθρα