current views are: 9

22 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:43

Το ΥΠΟΙΚ ανακάλεσε την άδεια του Nammos – Δείτε τον λόγο

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από έλεγχο της Λιμενικής Αρχής και της Αστυνομίας της Μυκόνου.

Δημοσίευση 16:43’

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από έλεγχο της Λιμενικής Αρχής και της Αστυνομίας της Μυκόνου.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακάλεσε την άδεια του πασίγνωστου Nammos της Μυκόνου για παραβίαση των όρων της σύμβασης παραχώρησης.

Ενώ λοιπόν η άδεια για τον αιγιαλό, αφορούσε για τη χρήση ομπρελών και ξαπλωστρών σε ένα πάρτι που έγινε τοποθετήθηκε εξέδρα περίπου 236 τετραγωνικών.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από έλεγχο της Λιμενικής Αρχής και της Αστυνομίας της Μυκόνου που απέστειλαν στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών, τα οποία καταδείκνυαν πως το Nammos καταστρατήγησε τους όρους της σύμβασης για τη διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου κάλεσε τους ιδιοκτήτες του Nammos σε απολογία για το συμβάν και αυτοί απάντησαν με υπόμνημα που κοινοποίησαν χθες.

Έτσι, η τριετής άδεια ανακλήθηκε και το Nammos δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει την παραλία.

Η σύμβαση επίσης προέβλεπε ότι:

  • Απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση που αλλοιώνει την φυσική μορφολογία και τα βιοτικά στοιχεία των χωρών αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης, καθώς και τον κοινόχρηστο χαρακτήρα τους.
  • Μέσα στο μίσθιο δεν πρέπει να γίνει καμία εγκατάσταση και οποιοδήποτε δομικό έργο.
  • Απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στο δημόσιο χώρο. Σε οποιοδήποτε σημείο της παραχωρούμενης έκτασης η μουσική από την κυρία επιχείρηση δεν έπρεπε σε ένταση να ξεπερνά τα 50 ντεσιμπέλ.

σχετικα αρθρα