current views are: 12

23 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:30

Γάμος σαν παραμύθι στην Κρήτη: Η νύφη έμαθε ότι παντρεύεται δύο ώρες πριν την τελετή!

Τον πιο ρομαντικό γάμο έκανε ένα ζευγάρι στην Κρήτη με την νύφη να μαθαίνει δύο ώρες πριν πως παντρεύεται

Δημοσίευση 09:30’

Τον πιο ρομαντικό γάμο έκανε ένα ζευγάρι στην Κρήτη με την νύφη να μαθαίνει δύο ώρες πριν πως παντρεύεται

Πλώρη για τον… τίτλο του πιο ρομαντικού γάμου της χρονιάς έβαλε γάμος στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα γάμο για τον οποίο η νύφη δεν γνώριζε ούτε την ημερομηνία του! 

Όπως αναφέρει το ekriti.gr ο Γιώργος Ιωαννίδης και η Μαρία Βαλούρδου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν. Η ημερομηνία δεν είχε οριστεί και την υπολόγιζαν περίπου στα μέσα Οκτωβρίου ή πιο σωστά η νύφη ήταν εκείνη που υπολόγιζε ότι μία λιτή τελετή με λίγους αγαπημένους φίλους και στενούς συγγενείς θα πραγματοποιούνταν στα μέσα Οκτωβρίου. 

Η Μαρία φρόντισε απλά να αποκτήσει το νυφικό που ονειρευόταν τα υπόλοιπα θα τακτοποιούνταν εν καιρώ. 

Ο Γιώργος όμως ήθελε να κάνει μία έκπληξη ή μάλλον ήθελε να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Από τα μέσα Ιουλίου ξεκίνησε να φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια και όλα ήταν έτοιμα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Οι φίλοι και οι συγγενείς γνώριζαν, η νύφη όμως όχι. Η Μαρία έμαθε ότι θα παντρευόταν μόλις δύο ώρες πριν από το γάμο!

Η νύφη μέχρι την τελευταία στιγμή δεν γνώριζε ούτε το μέρος, ούτε τις λεπτομέρειες. Η Μαρία είδε ξαφνικά μπροστά της αγαπημένους φίλους και συγγενείς και τότε της ανακοίνωσαν ότι σε λίγες ώρες παντρεύεται και ότι ήταν όλα έτοιμα. Μέσα σε λίγες ώρες ετοιμάστηκε αλλά ακόμα δεν γνώριζε που θα γίνει η τελετή.

Ο Γιώργος πήρε από το χέρι την Μαρία και την οδήγησε στο λιμανάκι της Ελούντας. Μπήκαν σε ένα σκάφος με κατεύθυνση τον Ιερό Ναό Αγίου Φωκά στην Κολοκύθα. Οι λιγοστοί καλεσμένοι ήταν ήδη συγκεντρωμένοι στο σημείο της τελετής και περίμεναν το ζευγάρι. 

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο Γιώργος πήρε από το χέρι την Μαρία και την κόρη της, την Αρχοντία και βγήκαν από το σκάφος. Εκεί, στην μικρή προβλήτα γονάτισε και μπροστά στα έκπληκτα και γεμάτα δάκρυα μάτια συγγενών και φίλων έκανε την πρόταση γάμου. Ο Γιώργος όμως έκανε και κάτι ακόμα: ζήτησε το χέρι της Μαρίας από την κόρη της Αρχοντία.

Μετά την πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε η τελετή στον Ιερό Ναό. Μετά το μυστήριο, η γιορτή αγάπης συνεχίστηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο στο Αγιο Νικόλαο όπου οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος.

«Ο πρίγκιπας μου, ο άγγελος μου, τα φρόντισε όλα για να με κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και τα κατάφερε. Ξεπέρασε, μπορώ να πω, τις πιο τρελές μου προσδοκίες. Αυτός ο γάμος είναι πιο τρανή απόδειξη ότι όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα πραγματικότητα», είπε συγκινημένη η Μαρία Βαλούρδου.


σχετικα αρθρα