current views are: 11

27 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:14

O Δ. Βερβεσός αρχίζει την Πέμπτη τον προεκλογικό του αγώνα για την Προεδρία του ΔΣΑ

Αύριο Πέμπτη ο υποψήφιος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Δημήτρης Βερβεσός αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία.

Δημοσίευση 10:14’

Αύριο Πέμπτη ο υποψήφιος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Δημήτρης Βερβεσός αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία.

Όσο πλησιάζουμε προς την 26η και 27η Νοεμβρίου, οπότε θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών για τον νέο Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τόσο και «ζεσταίνεται» το προεκλογικό κλίμα.

Αύριο το απόγευμα της Πέμπτης ξεκινά και επίσημα την «προεκλογική του εκστρατεία» ο υποψήφιος με τις περισσότερες  πιθανότητες, όπως δείχνουν ως τώρα τα πράγματα, για να είναι ο νέος Πρόεδρος του ΔΣΑ, ο Δημήτρης Βερβεσός.

Ο Δ. Βερβεσός, μέλος σήμερα του ΔΣ του συλλόγου, σε εκδήλωση που οργανώνει αύριο το απόγευμα , θα δώσει το «εναρκτήριο λάκτισμα» για την προεκλογική του δράση αναπτύσσοντας  το πρόγραμμά του για την επίλυση των προβλημάτων των δικηγορών, προβλημάτων που είναι τεράστια, τόσο με τα ασφαλιστικά βάρη που έχει φορτώσει στους δικηγόρους ο νόμος Κατρούγκαλου, όσο και  με ζητήματα φορολογίας, αλλά και ανεργίας η υποαπασχόλησης, ιδιαίτερα των νέων δικηγόρων.

Η αυριανή εκδήλωση, που θα γίνει στις έξι το απόγευμα στο ξενοδοχείο ATHENS ZAFOLIA, (Λ. Αλεξάνδρας 87-89) φαίνεται ότι θα είναι και ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους δικηγόρους. 

Ο λόγος είναι ότι δεν θα δείξει μόνον την δυναμική του Δ Βερβεσού, ο οποίος και αποτελεί το «φαβορί» αυτή την στιγμή για την θέση του Προέδρου του μεγαλυτέρου  επιστημονικού συλλόγου της χώρας, αλλά θα δείξει και την διάθεση των δικηγόρων να αγωνιστούν για τα πολλά προβλήματά τους.

 


σχετικα αρθρα