current views are: 2

28 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση22:30

Ληστές «σαρώνουν» στις ιαματικές πηγές της Λαμίας

Μετά τις παραλίες, τώρα οι ληστές αναζητούν θύματα στις ιαματικές πηγές.

Δημοσίευση 22:30’

Μετά τις παραλίες, τώρα οι ληστές αναζητούν θύματα στις ιαματικές πηγές.

Τέλος οι «χρυσές δουλειές» στις παραλίες για τους «ποντικούς» των αυτοκινήτων οι οποίοι αναζητούν πλέον τη λεία τους στους λουόμενους των ιαματικών πηγών!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απόγευμα της Τετάρτης μια ομάδα Ρομά έβαλε στο μάτι τα αυτοκίνητα όσων απολάμβαναν το «θαυματουργό» μπάνιο στη μικρή πισίνα των Ψωρονερίων (Ιαματικές Πηγές Καλλιδρόμου) του Δήμου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με γυναίκα που τηλεφώνησε στην αστυνομία δύο Ρομά προσπαθούσαν να διαρρήξουν αυτοκίνητο, ενώ δύο συνεργοί τους περίμεναν σε ένα κόκκινο φορτηγάκι.

Σε συντονισμό με το Κέντρο, πληρώματα της αστυνομίας έφθασαν στο σημείο από όλες τις πιθανές εξόδους διαφυγής, με τους Ρομά να εντοπίζονται τελικά στον παράδρομο της Ανθήλης και να ακινητοποιούνται μέσα στο χωριό.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για γνωστά άτομα που έχουν απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να είναι ήσυχος για την ασφάλεια του οχήματός του όταν βρίσκεται σε μη οργανωμένους χώρους μακριά από αστικά κέντρα. 

Για αυτό πρέπει να λαμβάνουμε μόνοι μας κάποια μέτρα, με βασική ιδέα να μην αφήνουμε εκτεθειμένα σε κοινή θέα εντός του αυτοκινήτου, χρήματα και αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν το «ενδιαφέρον» των κλεφτών. 


σχετικα αρθρα