ΕΛΛΑΔΑ

Ζήσε την καινοτομία και κέρδισε: The «Smarthphone Festival» by Huawei είναι εδώ!

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2017, 13:24 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2017, 13:20
Ζήσε την καινοτομία και κέρδισε: The «Smarthphone Festival» by Huawei είναι εδώ!
Facebook Twitter Whatsapp

Διαγωνισμοί, πλούσια δώρα, αλλά και ό,τι πιο σύγχρονο στις συσκευές τεχνολογίας στο ''The Smartphone Festival'' της Huawei.

Πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής, η Huawei κάνει και πάλι την διαφορά στην Ελληνική αγορά, με το «The Smartphone Festival», μια καινοτόμα καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέρουσες δράσεις και σε online διαγωνισμούς με έπαθλα πλούσια δώρα και συναρπαστικές εμπειρίες, αλλά το κυριότερο να μάθουν σημαντικά tips για τη σωστή χρήση των κινητών.

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT) που έχει ως στόχο να δημιουργήσει έναν έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο. Πλούσια σε διακρίσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και με ισχυρές συνεργασίες, η εταιρεία έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρόσφατο Mobile World Congress της Βαρκελώνης τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο η Huawei αποχώρησε με... 42 διακρίσεις στις αποσκευές της, ενώ μόνο το πρώτο διήμερο κέρδισε 16 βραβεία από σημαντικές εκδόσεις, έντυπες και διαδικτυακές στο χώρο της επικοινωνίας.

Την ίδια στιγμή, το ρολόι της Huawei Watch 2 κέρδισε τον τίτλο του «Best Wearable at MWC» από την Digital Trends, για το ελαφρύ και άνετο σχέδιο του και την δυνατότητα Watch Mode που επιτρέπει στον χρήστη να τροποποιεί την οθόνη για να εξοικονομεί ενέργεια. 

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η εταιρεία υπερισχύει και στην κατοχύρωση καινοτομιών, καθώς το 2016 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις εταιρείες που υπέβαλαν αιτήσεις κατοχύρωση πατεντών στην Ευρώπη. 

Διαθέτει, δε, 15 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο και συμμετάσχει 36 κέντρα καινοτομίας, ενισχύοντας την συνεχή ανάγκη για καινοτομία και εξέλιξη, ενώ εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη τριάδα των κατασκευαστών και για το 2016, με πωλήσεις 133 εκατομμυρίων συσκευών!

Χαμογελάστε! Το P10 υπόσχεται να σας χαρίσει το τέλειο πορτρέτο!

Την ίδια στιγμή, η Huawei καταφέρνει να καινοτομεί για άλλη μια φορά, καθώς με τη νέα της συσκευή P10 κατορθώνει να προσφέρει στους χρήστες της την δυνατότητα για το τελειότερο πορτρέτο του προσώπου τους, ικανό να εκφράσει το πάθος τους με ένα πάτημα οθόνης.
Με αρωγό της τον κορυφαίο κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών Leica, η εταιρεία παρουσιάζει την τελευταίας τεχνολογίας διπλή κάμερα που ανιχνεύει με ακρίβεια το πρόσωπό μας και αποτυπώνει 190 λεπτομέρειές του! Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν εντυπωσιακά πορτρέτα, τόσο καλά που μοιάζουν σχεδόν... επαγγελματικά.

Ο Οκτώβριος γίνεται πιο συναρπαστικός με το «Smartphone Festival by Huawei»

Από τις 26 Σεπτεβρίου, η Huawei γιορτάζει την καινοτομία και την τεχνολογία και παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο των κινητών, αλλά και να κερδίσουν έπαθλα τελευταίς τεχνολογίας. Η μεγαλύτερη γιορτή της τεχνολογίας είναι εδώ και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου: Διαγωνισμοί και σεμινάρια φωτογραφίας, wokrshops τεχνολογίας, με πλούσια δώρα είναι μόνο λίγο από όσα προσφέρει η Huawei στους χρήστες που θα λάβουν μέρος. 

Μάλιστα, η Huawei θα υποστηρίξει κάθε ενέργεια παρέχοντας στους συμμετέχοντες κορυφαίες συσκευές, όπως τα P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017 και Y6 2017.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο και επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το www.makeitpossible.gr για να μάθετε περισσότερα για το “The Smartphone Festival by Huawei”. καθώς επίσης και για κάθε του ενέργεια ξεχωριστά. 

Extra καινοτομία: Επισκευή με δωρεάν παραλαβή και παράδοση με την υπηρεσία Pick & Return

Όμως η Huawei δεν είναι πρωτοπόρα μόνο στην τεχνολογία, αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Χρειάζεται επισκευή το Smartphone ή το Tablet σας από την Huawei; Η εταιρεία με την υπηρεσία Pick up & Return αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή και παράδοση της συσκευής σας σε όλη την Ελλάδα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε για τηλεφωνικό ραντεβού για την υπηρεσία Pick up and Return στο Τηλ. Κέντρο: + 30 2111988000 από Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00.