current views are: 7

29 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:36

Ανατριχιαστική μαρτυρία για τα οστά στο Σούνιο: «Είδα ένα κεφάλι με κοτσίδα και μια γόβα»

«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς»

Δημοσίευση 07:36’
αρθρο-newpost

«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με τη βαλίτσα που βρέθηκε στο Σούνιο και περιείχε ανθρώπινα οστά. 

Ο Ηλίας Κατσάρος, ο άνθρωπος που εντόπισε τη βαλίτσα, περιέγραψε το περιστατικό στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, χθες βρέθηκε στο σημείο, για επαγγελματικούς λόγους (καταγραφή στοών και πηγαδιών στην περιοχή του Λαυρίου) και φτάνοντας στη σπηλιά που βρίσκεται απέναντι από τον Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο, αντίκρισε το μακάβριο εύρημα.

«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς», περιγράφει ο κ. Κατσάρος και συμπλήρωσε πως επρόκειτο για μία βαλίτσα μεγάλη, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.

«Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», λέει ο κ. Κατσαρός, «είχε σαπίσει σε τρία σημεία. Σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι, προφανώς ήταν γυναίκα, και στο άλλο σημείο φαίνοναν μία γόβα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πτώμα έφερε τραύμα στο κεφάλι. 

Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.


σχετικα αρθρα