current views are: 9

30 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:40

Ξεκίνησε έρευνα για την κλοπή του συμβατικού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ στο Φάληρο

Μια σειρά από ερωτήματα ζητούν απάντηση για το περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσίευση 09:40’

Μια σειρά από ερωτήματα ζητούν απάντηση για το περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο

Εσωτερική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το κωμικοτραγικό περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα την κλοπή συμβατικού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ και την κλοπή του κινητού τηλεφώνου αστυνομικού, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου.

Πλήθος ερωτημάτων προκύπτουν για το περιστατικό με ένα από τα σημαντικότερα να αφορά το για τον οποίο ο αστυνομικός βρισκόταν στο δεδομένο σημείο, σε παρακείμενο δρόμο του Village Φαλήρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο αστυνομικός βρισκόταν εκεί για υπηρεσιακούς λόγους .

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αστυνομικός βγήκε από το όχημα μεμονωμένα όχι με συνάδελφο του όπως προβλέπεται.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός έλεγε στο Newpost.gr πως διερευνάται ο σκοπός της παρουσίας του αστυνομικού στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά κανείς δεν απαγορεύει στον αστυνομικό να πάει μεμονωμένα σε σημείο που επιχειρησιακά πρέπει να είναι μόνος του.

Το χρονικό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 23:40 το βράδυ της Παρασκευής, όταν δύο άτομα, με την απειλή όπλου έκλεψαν συμβατικό όχημα της ασφάλειας και αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο από αστυνομικό με πολιτικά!

Οι δύο δράστες προσέγγισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και τον απείλησαν ζητώντας να βγει από το όχημα.

Ο αστυνομικός δεν αντέδρασε και υπάκουσε στις εντολές των ενόπλων.

Οι δράστες αφού πήραν και το κινητό του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγη ώρα αργότερα ο αστυνομικός ενημέρωσε την υπηρεσία του και πάρα τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του αυτοκινήτου και οι δύο ληστές.


σχετικα αρθρα