current views are: 7

2 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση13:37

«Μπλόκο» σε διακινητή ναρκωτικών στους Αγίους Θεοδώρους- Έκρυβε 15 κιλά ηρωίνης μέσα σε τηλεόραση

Το συνολικό βάρος της ηρωίνης που κατασχέθηκε είναι 15 κιλά και 776 γραμμάρια, ενώ η συνολική της αξία ανέρχεται στο ποσό των 190.000 ευρώ περίπου

Δημοσίευση 13:37’

Το συνολικό βάρος της ηρωίνης που κατασχέθηκε είναι 15 κιλά και 776 γραμμάρια, ενώ η συνολική της αξία ανέρχεται στο ποσό των 190.000 ευρώ περίπου

Περισσότερα από 15 κιλά ηρωίνης, η αξία της οποίας ξεπερνά τις 190.000 ευρώ έκρυβε μέσα σε τηλεόραση, ένας 47χρονος διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας οι οποίοι με την συνδρομή συναδέλφων τους στην τροχαία, έστησαν τροχονομικό έλεγχο και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του, ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 47χρονος πέρασε τα διόδια της Ελευσίνας και άμεσα οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό παρακολούθηση. Μόλις έφτασε στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, το όχημά του ακινητοποιήθηκε και το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί, μύρισε την ηρωίνη που ο διακινητής είχε κρύψει σε 30 συσκευασίες μέσα σε συσκευή τηλεόρασης. Όπως ανέφερε ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών, Απόστολος Μαρτζακλης, «Το συνολικό βάρος της ηρωίνης που κατασχέσαμε είναι 15 κιλά και 776 γραμμάρια, ενώ η συνολική της αξία ανέρχεται στο ποσό των 190.000 ευρώ περίπου. Από την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι ο 47χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από περιοχή της Αττικής και τις μετέφερε έχοντας ως τελικούς προορισμούς την Κορινθία και την Αχαΐα».

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε το είχε ενοικιάσει από εταιρεία με έδρα την Αττική.


σχετικα αρθρα