current views are: 9

14 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:30

Με πρόσχημα μία ληστεία κλείστηκε το ραντεβού του Μ. Ζαφειρόπουλου με τους δολοφόνους του

Σε σημειώσεις, δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό η λύση του γρίφου

Δημοσίευση 09:30’

Σε σημειώσεις, δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό η λύση του γρίφου

Με την πρόφαση πως ένα συγγενικό τους πρόσωπο έχει συλληφθεί για ληστεία και κρατείται στη ΓΑΔΑ ζήτησαν να συναντηθούν οι δράστες με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού οι μετέπειτα εκτελεστές του αναφέρθηκαν στην υποτιθέμενη περίπτωση σύλληψης του τρίτου προσώπου αλλά στην πορεία όπως προκύπτει και από τις σημειώσεις οι άγνωστοι αναφέρθηκαν σε άλλα γνωστά για την ποινική τους δράση άτομα.

Οι δράστες εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πως ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν αν κάτι «στράβωνε» όπως εκ του αποτελέσματος φαίνεται να συνέβη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι σημειώσεις που κρατούσαν κατά τη διάρκεια του ραντεβού τόσο ο δικηγόρος όσο και ο συνεργάτης του σε συνδυασμό με αποτυπώματα και γενετικό υλικό θα οδηγήσουν στη λύση του γρίφου.

Το προφίλ των δραστών

Δύο άνδρες μέχρι 40 ετών αναζητά η αστυνομία ως δράστες της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου και έχουν τις περιγραφές τους από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων. 

Σύμφωνα με το καταγεγραμμένο υλικό, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 27-40 ετών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην διάθεσή τους την περιγραφή των δραστών και έχουν ζητήσει την συνδρομή και άλλων παρακείμενων υπηρεσιών και επιχειρήσεων, προκειμένου να εντοπιστούν ταχύτατα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newpost.gr, ο ένας είναι 30-40 ετών, με ύψος 1.80, αξύριστος, αδύνατος και μελαχρινός, με κοντά σκούρα μαλλιά.

Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος υπολογίζεται από 27-40 ετών, έχει ύψος 1.70, είναι αδύνατος, ανοιχτόχρωμος και επίσης κοντοκουρεμένος, ενώ την ώρα της επίθεσης φορούσε τζην παντελόνι και λευκό μπουφάν.


σχετικα αρθρα