current views are: 10

14 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση12:41

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον Μ. Ζαφειρόπουλο – Λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία η μητέρα του δικηγόρου

Σπαρακτικά λόγια από την αδερφή του: «Δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους»

Δημοσίευση 12:41’

Σπαρακτικά λόγια από την αδερφή του: «Δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους»

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μιχάλη Ζαφειρόπου λένε από τις 3 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και απλοί πολίτες. 

Ο δικηγόρος δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους με τον γιο του Νώντα να συγκλονίζει με το μήνυμα που έστειλε χθες.

Ο νεαρός έγραψε: «Καλό παράδεισο πατέρα μου! Θα σε αγαπάω πάντα!».

Από νωρίς, στην εκκλησία άρχισαν να καταφθάνουν τα στεφάνια στη μνήμη του. 

Στην κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο πατέρας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Επαμεινώνδας, ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το παρών έδωσαν επίοσης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Νίκος Δένδιας, ο Θόδωρος Φορτσάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ελίζα Βόζενμπεργκ ήταν εκεί αλλά και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.  

Ακολούθησε η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.

Σπαρακτικά λόγια από την αδερφή του Μ. Ζαφειρόπουλου

«Ήμουν και θα είμαι η συνέχειά σου στο δικηγορικό σύλλογο και δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους» είπε με τρεμάμενη φωνή η αδερφή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Δεν πρόλαβες να έρθει στο γραφείο ο γιος σου, ο Νώντας, το παλικάρι μας. Αυτό ήθελες αλλά δεν πρόλαβες», πρόσθεσε και ράγισαν καρδιές

Λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία η μητέρα του δικηγόρου

Λίγο μετά το τέλος της εξοδιου ακολουθίας η μητέρα του άτυχου δικηγόρου, δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε εντός του ιερού ναού. 

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Γ. Γιακουμάτος: Θεέ μου γιατί; 

Ο πρώην υπουργός Θ. Φορτσάκης δήλωσε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχει αναστατώσει όλη την ελληνική κοινωνία. «Ένας εξαίρετος άνθρωπος έφυγε άδικα. Ελπίζω γρήγορα η Αστυνομία να εξιχνιάσει αυτό το έγκλημα», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ήταν μια εκτέλεση εν ψυχρώ. Όλα περίμενα να τα ακούσω, αυτό δεν τον περίμενα. Ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης. Θεέ μου γιατί; Αυτό το γιατί θα μας φάει», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Η μαχόμενη ποινική δικηγορία και ο χώρος της υπεράσπισης από προχθές είναι φτωχότερος», δήλωσε ο δικηγόρος Σ. Κεχαγιόγλου.

 


σχετικα αρθρα