ΕΛΛΑΔΑ

Ένας συναδελφικός- φιλικός «βουβός» αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου 2017, 00:12 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2017, 00:17
Ένας  συναδελφικός- φιλικός «βουβός» αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο
Facebook Twitter Whatsapp

 Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν ( όπως και η αδελφή του που συγκλόνισε με τα όσα είπε), ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Β Αλεξανδρής αλλά και το μέλος του ΔΣ  του Συλλόγου. Δημήτρης  Βερβεσός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συναδέλφους του και όχι πολιτικούς , επέλεξε η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τον αποχαιρετήσουν το πρωί του Σαββατου Ι.Ν.Μεταμόρφωσης Σωτήρας στο Ελληνικό.

 Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν ( όπως και η αδελφή του που συγκλόνισε με τα όσα είπε), ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Β Αλεξανδρής αλλά και το μέλος του ΔΣ  του Συλλόγου. Δημήτρης  Βερβεσός.

Μάλιστα ο τελευταίος, αν και  συνδικαλιστικά ήταν σε «αντίπαλες» παρατάξεις στον δικηγορικό σύλλογο, φαίνεται πως είχε την εκτίμηση και την φιλία του δολοφονηθέντος. Γι αυτό και η οικογένεια τον επέλεξε για το «ύστατο χαίρε».

 Μάλιστα ο  ο Δ Βέρβερος, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση σε τηλεοράσεις  και ραδιόφωνα , για  το θέμα , γράφοντας  χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο FB «Όταν ένας από μας δολοφονήθηκε μέσα στον ιερό χώρο γραφείου του από στυγνούς εκτελεστές και είναι ακόμα άταφος η δική μου παιδεία και ο πολιτισμός μου, μου επιβάλλει να σιωπώ τιμώντας έναν νεκρό συν-αδερφό μου».

Kαι σε άλλη ανάρτηση του προσέθεσε την φωτογραφία με την αδεία καρέκλα του Μιχάλη, γράφοντας από κάτω
«Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψω αυτό νιώθω για το φίλο και συν-αδελφό Μιχάλη!».