ΕΛΛΑΔΑ

Μπαρ στο Γκάζι πωλούσε αναβολικά και χάπια - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου 2017, 12:18 / Ανανεώθηκε 17 Οκτωβρίου 2017, 13:04
Μπαρ στο Γκάζι πωλούσε αναβολικά και χάπια - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα
Facebook Twitter Whatsapp

 Ταυτόχρονα αναζητούνται τρία ακόμη άτομα, ενώ οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας προχώρησαν οι αρχές σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι, έπειτα από έφοδο υπαλλήλων του ΣΔΟΕ. Ταυτόχρονα αναζητούνται τρία ακόμη άτομα, ενώ οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., στην προσπάθεια αντιμετώπισης του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, της απάτης σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Ε. και της προστασίας της υγείας των καταναλωτών,  κατάφερε νέο σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παράνομων ποτών και αναβολικών ουσιών.

Ειδικότερα, υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ,  σε έλεγχο  που διενήργησαν  την   15η Οκτωβρίου 2017  σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι,  εντόπισαν και κατέσχεσαν,  στους χώρους της επιχείρησης και σε διαμέρισμα που εκμισθώνονταν από την ίδια επιχείρηση στο ίδιο κτίριο :
•       570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων  με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας,  εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000€,
•       30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,
•       48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,
•       ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και
•       420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

Οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζουν,  με αμείωτους ρυθμούς, τη μάχη κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος.