ΕΛΛΑΔΑ

Ο «Πατήρ Κλεομένης» προσπάθησε να διακόψει παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου 2017, 21:22 / Ανανεώθηκε 18 Οκτωβρίου 2017, 22:24
Facebook Twitter Whatsapp

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να μπουν στο θέατρο και φώναζαν συνθήματα όπως «σεβασμός στην Παναγία, πατρίς θρησκεία, ορθοδοξία» κλπ. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός χαρακτήρισε… αστεία τα όσα συμβαίνουν και μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο άδικο.

Ένταση επικράτησε έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη όταν ο γνωστός… «Πατήρ Κλεομένης» μαζί με παλιοημερολογήτες προσπάθησαν να διακόψουν την παράσταση «η Ώρα του Διαβόλου» με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Οι συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με το seleo.gr, προσπάθησαν να μπουν στο θέατρο και φώναζαν συνθήματα όπως «σεβασμός στην Παναγία, πατρίς θρησκεία, ορθοδοξία» κλπ. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός χαρακτήρισε… αστεία τα όσα συμβαίνουν και μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο άδικο.

Ο «Πατήρ Κλεομένης» είναι μια γνωστή γραφική φιγούρα του διαδικτύου που έγινε γνωστός για τις διάφορες επιθέσεις του σε… ATM τραπεζών, σε ακυρωτικά μηχανήματα και κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Τον Ιούλιο ο εν λόγω ρασοφόρος υπερέβη τα εσκαμμένα, βανδαλίζοντας το γλυπτό για τα θύματα της κρίσης του Τάσου Νυφαδόπουλου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης αλλά και βεβηλώνοντας το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.

Πιθανότατα αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για το διαδικτυακό φαινόμενο «Κλεομένης», καθώς αμέσως μετά από το τελευταίο του ανδραγάθημα που εξόργισε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και τη Γενική Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας, να παίρνει και εκείνη θέση και αποστάσεις.