Μάρτυρας του άγριου φονικού με θύμα την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, στο Β' νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν ένας ιερέας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ άκουσε την κοπέλα που ζητούσε για βοήθεια. Πηγαίνοντας προς το μέρος της την είδε να τρέχει, ενώ δίπλα της ήταν ένας άνδρας που έσπευσε να τη βοηθήσει. Εκείνη κάθισε αιμόφυρτη πάνω σε ένα μνήμα, μακριά από εκείνο του δικού της ανθρώπου που είχε πάει να επισκεφτεί.

«Ένα παλικάρι πήγε και την έπιασε, φώναζε ‘βοήθεια’ και ξεψύχησε στο σημείο», περιέγραψε ο ιερέας, ο οποίος όταν πλησίασε, μίλησε και άγγιξε την άτυχη γυναίκα, ήταν ήδη αργά...

«Ερχόταν σχεδόν κάθε μέρα μετά τη δουλειά της, τα απογεύματα», σημείωσε ο ιερέας και πρόσθεσε: «Η κοπέλα πάλεψε καθώς το μπουφάν ήταν πεταμένο και τα λουλούδια σκόρπια».

Ο ιερέας διευκρίνισε ότι το μνήμα που επισκεπτόταν η 32χρονη βρισκόταν σε απομονωμένο σημείο, κοντά στην περίφραξη του κοιμητηρίου που είναι παράλληλα και σε απόσταση αναπνοής από τις γραμμές και το σταθμό του ΗΣΑΠ. «Μπορεί να πηδήξει κάποιος από τα σύρματα να βγει έξω», είπε.