current views are: 9

19 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση16:23

Στο στενό κύκλο της 32χρονης ψάχνουν τον δολοφόνο – Βίντεο ντοκουμέντο με την πορεία της προς το νεκροταφείο

Οργισμένος ο δράστης, ήθελε να σκοτώσει πάση θυσία 

Δημοσίευση 16:23’

Οργισμένος ο δράστης, ήθελε να σκοτώσει πάση θυσία 

Βέβαιοι πως ο δολοφόνος προέρχεται από τον κύκλο των γνωριμιών της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, εμφανίζονται όσο κυλούν οι ώρες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Το μένος του δολοφόνου και η παρορμητικότητα με την οποία έπραξε, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν οργισμένος και ήθελε πάση θυσία να σκοτώσει την εφοριακό.

Οι αστυνομικοί λόγω του τρόπου δράσης και της έλλειψης φόβου του δολοφόνου στην κοινή θέα της αποτρόπαιας πράξης του, δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθούς δολοφόνου. Η άτυχη 32χρονη είχε επισκεφθεί το απόγευμα της Τετάρτης, όπως και τα περισσότερα απογεύματα το τελευταίο διάστημα, τον τάφο ενός στενού της φίλου, του Γ.Κ, ο οποίος είχε σκοτωθεί πρόσφατα σε εργατικό ατύχημα με γερανό. Μέχρι στιγμής έχει προσαχθεί ένα τουλάχιστον άτομο, αστυνομικός στο επάγγελμα, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε σχέση μέχρι πρότινος. Σε βάρος του ανθρώπου αυτού δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο ντοκουμέντο που φαίνεται να δείχνει μια γυναίκα που μοιάζει με την άτυχη 32χρονη να κατευθύνεται προς το δεύτερο νεκροταφείο. Οι αστυνομικοί ερευνούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σκηνή όπου εμφανίζεται μια μηχανή με δύο επιβάτες που φαίνεται να κοιτούν προς το μέρος της και να παρακολουθούν τις κινήσεις της. 


σχετικα αρθρα