current views are: 12

20 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση19:27

Νέο βίντεο της 32χρονης εφοριακού λίγο πριν την δολοφονία

Στα πλάνα εικάζεται ότι είναι η άτυχη Δώρα λίγη ώρα πριν μεταβεί στο νεκροταφείο, η οποία εμφανίζεται να κρατά στα χέρια της την τσάντα και έναν φάκελο

Δημοσίευση 19:27’

Στα πλάνα εικάζεται ότι είναι η άτυχη Δώρα λίγη ώρα πριν μεταβεί στο νεκροταφείο, η οποία εμφανίζεται να κρατά στα χέρια της την τσάντα και έναν φάκελο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά την 32χρονη εφοριακό που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο Β’ Νεκροταφείο.Στα πλάνα εικάζεται ότι είναι η άτυχη Δώρα λίγη ώρα πριν μεταβεί στο νεκροταφείο, ενώ εμφανίζεται να κρατά στα χέρια της μια τσάντα και έναν φάκελο.

Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζουν τόσο στο επίμαχο βίντεο όσο και στο πρώτο που δόθηκε στη δημοσιότητα, προκειμένου να εντοπίσουν αν υπήρξε κάποιος στην διαδρομή που ακολουθούσε την 32χρονη, στην διαδρομή της για το κοιμητήριο.

Την ίδια ώρα, σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της άτυχης Δώρας το μεσημέρι της Παρασκευής.  Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Β΄ Νεκροταφείο, ενώ στην κηδεία βρέθηκε και μια αυτόπτης μάρτυρας που ανέφερε λεπτομέρειες από το μοιραίο απόγευμα.

”Ήμασταν πέντε άτομα, είδα την 32χρονη Δώρα, αλλά δεν άκουσα φωνές από την ίδια”. Η γυναίκα, επίσης, υποστήριξε ότι δεν είδε κάποια περίεργη κίνηση ενόσω βρισκόταν στο νεκροταφείο .

«Εκείνη την ημέρα δεν μιλήσαμε, ενώ συνήθως λέγαμε ένα “γειά” εκείνη την ημέρα επειδή είχα κόσμο την είδα στο πέρασμα».

Υποβασταζόμενη η μητέρα της

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης Δώρας, η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της για την άγρια δολοφονία, ενώ διάχυτο ανάμεσα στον κόσμο που βρίσκεται στην κηδεία είναι ένα ”γιατί” για τον πρόωρο χαμό της κοπέλας.

«Παιδί μου σε φάγανε’. Αγγελέ μου, κορίτσι μου τι σου κάνανε» ήταν τα λόγια της μάνας που έκαναν όλους τους παριστάμενους να ανατριχιάσουν, ενώ αμέσως μετά λιποθύμησε.

Ένταση μεταξύ αδερφής και πατέρα

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ενώπιον των παρευρισκόμενων, με πρωταγωνιστές την οικογένεια της 32χρονης εφοριακού και πιο συγκεκριμένα μεταξύ της αδερφής και του πατέρα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας φώναξε την ώρα της κηδείας «Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια». Τα λόγια όσο και η παρουσία του στην κηδεία προκάλεσαν την έκρηξη της αδερφής της Δώρας η οποία τον χαρακτήρισε αλήτη κατηγορώντας τον ότι εκείνος την σκότωσε «πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την έφαγες. Έχεις το θράσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η αδερφή της 32χρονης επιτίθεται δημόσια στον πατέρα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση  που είχε ανεβάσει στο Facebook στην οποία έγραφε «Αίσχος, φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας. Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».


σχετικα αρθρα