current views are: 5

21 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση06:14

«Μπλόκο» σε αμάξι στη Λαμία που μετέφερε 10 κιλά ηρωίνης – Τέσσερις συλλήψεις

Σπείρα αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, εξάρθρωσε η δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 06:14’

Σπείρα αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, εξάρθρωσε η δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης

Σπείρα αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, εξάρθρωσε η δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. 

Μετά από επιχείρηση στην Λαμία ακινητοποιήθηκε  αρχικά ένα αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός και επέβαιναν ένας 22χρονος, μια 18χρονη και ένας 25χρονος και εν συνεχεία το αυτοκίνητο ενός 38χρονου που έκρυβε τα ναρκωτικά.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λαμίας, με την συμμετοχή ανδρών της τροχαίας Θερμοπυλών, που ακινητοποίησαν τα οχήματα με το πρόσχημα τροχονομικού ελέγχου. 

Ακολούθησε έρευνα με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του τελωνείου Ευζώνων Κιλκίς, στο  αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, μέσα στο οποίο  βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν 20 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 10 κιλών και 275 γραμμαρίων. 

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι  κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.


σχετικα αρθρα